Nyheter

GLUTENFRIA SORTIMENTET VÄXER

GLUTENFRIA SORTIMENTET VÄXER

Naturens Skafferi Fullkornsflakes Kakao&Kokos är en nyhet i glutenfria sortimentet. Produkten innehåller en smakfull blandning av havre, majs, kakao och kokos, vilka tillsammans ger produkten en spännande och delikat smak. Den lättrostade och krispiga konsistensen ger extra ”pluspoäng”, och Nyckelhålet-märkningen borgar för en sundare produkt
Produkten lämpar sig för de flesta målgrupper och åldrar, och är en utmärkt frukost- eller mellanmålsprodukt.

Alla Naturens Skafferi glutenfria produkter tillverkas i en allergenfri miljö.

Läs mer: http://naturensskafferi.se/produkt/naturens-skafferi-flakes-kakao-och-kokos-glutenfria/

 

DANNE – EKOLOGISK & SMAKRIK

DANNE – EKOLOGISK & SMAKRIK

EKO Danne är en hårdost som lämpar sig utmärkt som påläggsost i alla dess former och tillfällen. Osten tillverkas av 100 % ekologisk komjölk och framställs efter recept som varit orörda i generationer. Produktionen sker i öppna ostkar, vilket gör att mejeristerna har en extra bra känsla och insikt i processen.
Osten sorterar under mild gul hårdost men har en väl utvecklad smak och arom. Konsistensen är halvfast och snittytan är slät utan hål. Färgen är svagt gul.

Läs mer: http://naturensskafferi.se/produkt/danne-ekologisk-hardost/

 

NATURLIGT GODA MELLANMÅL

NATURLIGT GODA MELLANMÅL

Naturens Skafferi ekologiska frukt- och bärbaserade krämer och soppor finns i flera traditionella smaker. Produkterna ingår i en produktserie där man valt att tillsätta mindre socker och mer bär för att lyfta de naturliga smakerna, och dessutom är produkterna berikade med extra C-vitamin.

Ett gott mellanmål för både stora och små!

 

100% FRUKT OCH INGET ANNAT!

100% FRUKT OCH INGET ANNAT!

Naturens Skafferi produktserie med fruktpuréer innehåller ett sortiment med populära fruktsmaker. Alla puréer är tillverkade av 100% frukt och innehåller inget tillsatt socker eller andra konstgjorda tillsatser. En ren produkt med naturlig fruktsmak!

Fruktpuré är en utmärkt smaksättare för smoothies, drinkar, desserter, bakverk, glass, maträtter och såser.
För den som önskar ett nyttigt mellanmål är fruktpuré en enkel och snabb lösning som med fördel serveras tillsammans med t ex yoghurt eller gröt.
Vill man ge barnen en nyttig glass går det bra att frysa puré i glassformar och ta fram vid behov – nyttigt och gott!

Pin It on Pinterest