Våra Varumärken

Våra varumärken är bärare för att kommunicera vem vi vill vara. De har alla en utfästelse och beskaffenhet som ska tilltala en stor publik med olika ställningstagande och behov.

Våra varumärkesuppdrag i Sverige är för Thise Mejeri och Edwins Senap, tillverkare vars produkter ligger helt i linje med vår önskan om hur livsmedel ska framställas.

Naturens Skafferi

Ekologiskt och naturnära

NATURENS SKAFFERI är vårt “naturliga val” brand med produkter som är ekologiska eller fria från konstgjorda tillsatser och smakämnen.
Under varumärket sorterar också funktionella och glutenfria produkter.

Kalas

Frukt och bär med tradition

FAMILJENS är ett gammalt anrikt varumärke som erbjuder svensktillverkade frukt- och bärbaserade premiumprodukter inom kategorierna sylt, marmelad, gelé och dryck.

Nordic Crown

alla tiders kalasprodukter

KALAS är ett etablerat varumärke med löfte om prisvänliga svenskproducerade frukt- och bärbaserade livsmedelsprodukter.
Produkter som kostar mindre utan att göra avkall på kvalitet.

Familjens

ost med passion

THISE MEJERI är Danmarks näst största mejeri och här framställs kvalitetsostar i god pionjäranda. Ekologiska kvalitetsostar som alla har sin storyteller och unika karaktär.
Varumärket Thise borgar för ekologiska ost- och mejeriprodukter med kompromisslös kvalitet.

Edwins Senap

Kosttillskott

Naturens Apotek erbjuder ett brett sortiment med svensktillverkade kosttillskott. Allt från enskilda vitaminer och mineraler under kategorin
”en om dagen” till mer funktionella ämnen som t ex nypon, havtorn och tranbär som kan bidra vid specifika funktionella problem.

Pin It on Pinterest